Sterk sesongstart av Olsen

Sterk sesongstart av Olsen

Aksel K. Olsen fikk en god start på sin Nordic League-sesong torsdag. (Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Amatøren Aksel K. Olsen ligger på fjerdeplass i Kitchen Joy Championship i Danamark, hans første Nordic League-turnering i år.

 

Stavanger-golferen er hjemme fra collegegolf i Florida, og spiller denne uken sin første Nordic League-turnering i år. Torsdag åpnet han med en runde på tre under par (69) som inneholdt hele syv birdies. Dermed ligger han kun tre slag bak lederen Martin Amtkjær fra Danmark.

Av de 13 nordmennene som spiller på H.C. Andersen Golfklub, var Olsen den eneste som kom seg under par. Erik R. Kløvstad, Anders Ellingsberg og Christian Aronsen deler 25. plassen på par, med Sondre Ronold ytterlige ett slag bak på 37. plass.

Ett slag utenfor den foreløpige cutstreken finner vi Stian W. Hansen, Dennis den Roover, sammenlagtlederen i Nordic League, Eirik Tage Johansen og Kristian Krogh Johannessen som forrige uke endte på andreplass i Trummenäs Open.

Leaderboard 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.