Sterk tredjerunde av Bertheussen

Sterk tredjerunde av Bertheussen

I SLAG: Elias Bertheussen leverte en sterk 69-runde lørdag, og ligger godt an før finalerunden. (Foto: Getty Images)

Elias Bertheussen klarte cutten på slaget i Turkish Airlines Challenge, og spilte seg kraftig opp på tredjerunden.

På tross av en svak førsterunde, ligger Elias Bertheussen godt an på Challenge Tour´en i Tyrkia. 

Etter å ha satt en lang birdieputt på sitt 36. hull denne uken, kunne han til slutt puste lettet ut og konstatere at han klarte cutten med minste mulige margin. 

Med en sterk 69-runde lørdag viste trønderen seg helgespillet verdig, og nå ligger han på en delt 26. plass før finalerunden. Med tre under par totalt har han fremdeles alle muligheter til å sikre seg en god plassering, men ifølge hovedpersonen kunne tredjerunden vært enda bedre.

- Var skikkelig solid på front, også følte jeg at jeg rotet bort noen slag på back. Men skal ikke klage på 69, tar det hver dag på den banen her, sa han til norskgolf.no etter runden.

Rhys Davies fra Wales leder turneringen på -12, ett slag foran franske Edouard Dubois. Hele fire svensker er blant de ti beste når én runde gjenstår.

LEADERBOARD


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.