Stødig norsk start i Australia

Stødig norsk start i Australia

Caroline Martens fortsetter å levere varene i comebacket. (Foto: Getty Images)

Flere norske spillere ligger greit plassert etter åpningrunden av europatour-turneringen Ladies Classic Bonville i Australia.​

Best i gang av de norske spillerne er Marita Engzelius (Oslo GK), som spiller sin første turnering for sesongen, den ferske proffen Celine Borge (Vestfold GK) og Caroline Martens (Oslo GK), som fortsetter å imponere i comebacket etter fjorårets lange sykdomsopphold.

For en halvannen uke siden klinte Martens til med karrierens tredje topp-15-plassering, til tross for at hun bare hadde spilt fem euroaptour-turneringer siden starten av 2016. Torsdag åpnet hun med et fargerikt scorekort bestående av fire birdies, en dobbelbogey, to bogeys og resten par, noe som holder til delt 20.-plass sammen med Borge, Engzelius og 14 andre spillere.

Engelske Holly Clyburn leder turneringen på fem under par.

Ett slag bak den norske trioen følger europatour-veteran Marianne Skarpnord (Moss & Rygge GK) på delt 36.-plass. Tonje Daffinrud (Vestfold GK) følger enda et slag bak på 46.-plass, mens Karoline Lund (Losby GK) og Madelene Stavnar (Vestfold GK) må ta til takke med 61.-plass, tre over par.

Leaderboard 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.