Stormo tok sin andre collegeseier

Stormo tok sin andre collegeseier

Karoline Stormo og Michaela Finn delte seieren i ukens collegeturnering i Chicago. (Foto: Kent State)

Karoline Stormo (Arendal & Omegn GK) kunne juble for sin andre collegeseier på selveste Medina Country Club denne uken.

Stormo, som ble norgesmester for første gang på Sola GK tidligere i sommer, er i gang med sitt tredje studieår ved Kent State University. Denne uken gikk hun helt til topps i turneringen Illini Invitational i Chicago etter runder på 66, 73 og 68 slag.

Med en totalscore på ni under par delte hun seieren med sin lagvenninne Michaela Finn, men det var likevel Purdue som stakk av med seieren i lagkonkurransen, fire slag foran Kent State.

Turneringen gikk av stabelen på Medinah Country Club, som var vertskap for Ryder Cup i 2012 og har arrangert fem majorturneringer tidligere.

Oversikt: Dette er de norske collegespillerne

Dorthea Forbrid (East Carolina) og Renate Hjelle Grimstad (Miami) deltok også i ukens turnering. De endte på henholdsvis 25.- og 66.-plass.

Stormo endte fjorårets collegesesong med tre topp-5-plaseringer på elleve turneringer. Hennes første seier kom i Entrada Classic i hennes første sesong på college.

Resultater


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.