Strålende moving day av Tutta

Suzann Pettersen Getty

COMEBACK: Etter en skuffende andrerunde, slo Suzann Pettersen tilbake med 68 slag på tredjerunden. (Foto: Getty Images)

Med 68 slag på lørdagens runde spilte Suzann Pettersen seg opp til en delt niendeplass før siste dag.

Etter en skuffende andrerunde har hun nå spilt seg inn i toppen igjen, og ligger i skrivende stund på en delt niendeplass. 

Torsdagens runde inneholdt fem birdies og en enslig bogey, og det kan se ut til at vår største stjerne er i ferd med å prikke inn storformen.

75 slag på andre runde ble imidlertid noen for mange for Pettersen, og med seks under par totalt blir nok avstanden opp til lederne litt for stor denne gangen.

Før hun i det hele tatt har startet sin runde ligger nemlig lederen Amy Yang 12 under, og med Stacy Lewis kun ett slag bak, blir det nok vanskelig for Tutta å blande seg inn i seierskampen denne gangen.

Tutta, som vant denne turneringen i 2007, har ikke stått på pallen i en golfturnering siden oktober 2013. 2014 var hennes første seiersløse sesong siden 2010.

Denne uken falt hun til 6. plass på den offisielle verdensrankingen, og vil være avhengig av en rekke gode resultater fremover for ikke å fale ytterligere.

Ettersom rankingen baserer seg på de siste to års resultater, forsvinner etterhvert plasseringene fra Oslo-golferens magiske 2013-sesong med i beregningen.
 

LEADERBOARD


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.