Svensk ledelse på Bay Hill

Henrik Stenson Getty

I FORM: Henrik Stenson spiller meget solid om dagen, og nå leder han Arnold Palmer Invitational når en runde gjenstår. (Foto: Getty Images)

Henrik Stenson har funnet formen, og leder med to slag før siste dag av Arnold Palmer Invitational.

Henrik Stenson spiller fantastisk om dagen, og nå ligger alt til rette for seier i Arnold Palmers storturnering.

Etter tre runder er svensken hele 16 under par på den krevende Bay Hill-banen, og har to slags margin til Morgan Hoffman på -14.

Stenson er opptatt av å toppe formen inn mot The Masters, og ser ut til å ha truffet med treningsopplegget. Selv om ukens turnering er prestisjetung og viktig, innrømmer han at store deler av hans fokus nå ligger på årets første majorturnering.

- Augusta ligger definitivt og lurer i bakhodet. Jeg har noen arbeidsoppgaver som jeg prioriterer frem mot The Masters, men nå er vi her på Bay Hill og jeg skal gjøre mitt beste for å hente hjem seieren her, sa han til Pgatour.com etter runden.

Selv om Stenson overbeviser i Orlando, er turneringen på ingen måte avgjort. Fjorårets vinner Matt Every er blant spillerne som deler tredjeplassen på -13, og det er fremdeles mye som kan skje. Med mye vann i spill blir det ofte dramatikk på Bay Hill, så Stenson har fremdeles en stor jobb å gjøre før seieren kan feires.

Verdt å nevne er det for øvrig at Stenson benytter seg av norsk ekspertise på greenene. Jon Karlsen har hatt ansvaret for svenskens putting i en årrekke, og det er ingen tvil om at dette samarbeidet har gitt resultater. I Arnold Palmer Invitational har Stenson tjent nærmere to slag på startfeltet per runde med putteren.
 

LEADERBOARD

 

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.