Syvendeplass på Tutta

Syvendeplass på Tutta

SOLID UKE: 12 under par holdt til en delt syvendeplass for Suzann Pettersen i Sør-Korea. (Foto: Getty Images)

Etter fire gode runder endte Suzann Pettersen på delt syvendeplass i LPGA Keb Hana Bank Championship

Vår beste damespiller har vært mye i vinden den siste tiden, og nå ser det også ut til at hun er i ferd med å finne storformen.

Med 69 slag (-3) på finalerunden endte Tutta på en delt syvendeplass i Sør-Korea. Pettersen var totalt 12 under par, og var med det tre slag bak vinneren Lexi Thompson.

Ukens LPGA-turnering i Sør-Korea har blitt arrangert 13 ganger. Inntil i år har den blitt vunnet av en ikke-asiat kun to ganger - begge av Tutta, som nå har falt utenfor topp-10 på verdensrankingen for første gang på 436 (!) uker.

Det gjenstår kun seks turneringer av årets LPGA-sesong. Tutta ligger på 16. plass på tourens pengeliste med 687 000 innspilte dollar. Hennes 11. plass på fjorårets pengeliste, var første gang siden 2006 hvor hun endte utenfor topp-10.

LEADERBOARD


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.