Tage åpnet bra i Sverige

Tage åpnet bra i Sverige

Eirik Tage Johansen ligger på fjerdeplass på Nordic League etter halvspilt sesong. Topp-5 ved sesongslutt får Challenge Tour-kortet. (Foto: Benjamin A. Ward)

Eirik Tage Johansen tar sikte på å ta tilbake ledelsen i Nordic League.

Siddisen har ledet Nordic League sammenlagt store deler av sesongen, men falt til fjerdeplass etter forrige turnering. Nå ligger han an til å klatre igjen.

Onsdag slo Katrineholm Open i gang på Katrineholms GK i Sverige, med fem nordmenn i feltet. Tage var det eneste norske lyspunktet.

Med fem birdies, kun en bogey og resten par på scorekortet signerte han for en runde på 68 slag (-4). Det gir delt fjerdeplass, kun ett slag bak trioen i tet; Ola Johansson, Jesper Kennegård og sammenlagtlederen i Nordic League, Tapio Pulkkanen.

Neste nordmann på leaderboardet er Tages klubbkompis fra Stavanger GK, Sondre Ronold på delt 45. plass (E). Lengre bak følger Dennis den Roover på 91. plass (+3), Ole B. Ramsnes på 102. plass (+4) og Christian Aronsen på 118. plass (+5).

Turneringen spilles over tre runder og avsluttes fredag.

 

Leaderboard 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.