Tage endte på fjerdeplass i Sverige

Tage endte på fjerdeplass i Sverige

SOLID: Eirik Tage Johansen sikret fjerdeplassen i Isaberg Open, og er for alvor med i kampen om en plass på neste års Challenge Tour. (Foto: Norsk Golf)

Eirik Tage Johansen måtte over par på finalerunden i Isaberg Open, men endte likevel på en solid fjerdeplass.

Etter å ha levert dagens beste runde fredag, maktet ikke siddisen å følge opp sitt strålende spill på lørdagens finalerunde. Med 74 slag (+2) falt han noen plasser på resultatlisten, men har likevel grunn til å være fornøyd med fire under par og delt fjerdeplass.

Tage Johansen hadde en knallstart på årets Nordic League-sesong, med en seier og en tredjeplass i sine tre første turneringer. Han har fortsatt med solid spill, men topplasseringene har latt vente på seg. Tage ledet Nordic League sammenlagt frem til juni, men har siden den gang falt til fjerdeplass på rankingen. På 14 turneringer står han med fire topp-10-plasseringer.

Det er topp-5 ved sesongslutt som sikrer fulle rettigheter på neste års Challenge Tour - nest øverste nivå i Europa, og fjerdeplassen i Isaberg Open vil gi verdifulle poeng på rankingen.

Nest beste nordmann ble Kristian Krogh Johannessen på en delt 16. plass. Drammen-spilleren startet ukens turnering på 12. plass på Nordic League-rankingen, og er altså nest best av de norske også der.

Sondre Erevik Ronold klarte cutten, men med 81 slag på finalerunden måtte han til slutt ta til takke med 55. plass.

Mathias Lynne Schjølberg, Christian Aronsen, Anders Strand Ellingsberg, Dennis den Roover og Ole Berge Ramsnes var også med denne uken, men misset dessverre cutten.

RESULTATER


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.