Tage knuste alle i Spania

Tage knuste alle i Spania

(Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Eirik Tage Johansen vant overlegent på den spanske minitouren mandag.

Stavanger-golferen kvalifiserte seg til Challenge Tour tidligere i år, men der er sesongstart fortsatt noen måneder unna. I mellomtiden holder han formen vedlike på den spanske minitouren Gecko Tour. Etter ukens turnering i Spania kan vi konstatere at Tages form definitivt er intakt.

Gecko Tour var denne uken på Alcaidesa Golf Club, hvor Tage forøvrig også har treningsbase sammen med resten av Team Norway. Tage delte ledelsen med spanjolen Carlos Balmaseda før mandagens tredje og avsluttende runde. Der rundet Tage av med en 69-runde (-3) for å ta seg til -7 sammenlagt.

Balmaseda maktet bare 73 slag, og endte til slutt fire slag bak nordmannen.

Resultater 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.