Tage langt bak i Tyskland

Tage langt bak i Tyskland

Eirik Tage Johansen klarte cuten på europatouren i Tyskland. (Foto: Getty Images)

Eirik Tage Johansen (Stavanger GK) sikret helgespillet på Europas øverste nivå, men han utrettet dessverre ikke så mye i de to siste rundene av BMW International Open.

Tage lå oppe på 23.-plass etter torsdagens åpningsrunde på par, men har siden dalt nedover leaderboardet. Søndag falt han syv plasser til delt 69.-plass sammenlagt (+7), etter å ha avsluttet turneringen med en runde på tre over par.

Siddisen leverte et høyst fargerikt scorekort bestående av fem birdies, to bogeys og hele tre dobbelbogeys. 

Forrige uke endte Eirik Tage Johansen på 8.-plass i Challenge Tour-turneringen Hauts de France Golf Open. Det var hans beste plassering i år og hans andre topp-20-plassering for sesongen. Han har også fått forsøkt seg tre ganger på europatouren i år, hvor hans beste resultat var 30.-plassen i Joburg Open i Sør-Afrika på starten av sesongen.

Tage var avhengig av en topp-10-plassering for å sikre seg en plass i neste europatour-turnering. I stedet blir det tilbake til Challenge Tour, hvor han ligger på 47.-plass på pengelisten etter snart halvspilt sesong.

Leaderboard


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.