Tage leder i Danmark

Tage leder i Danmark

STABIL: Eirik Tage Johansen har hatt en solid start på sin 2015-sesong. (Foto: Getty Images)

Nordic League-lederen Eirik Tage Johansen gikk rett opp i ledelsen i Ecco Tour-turneringen NorthSide Charity Challenge.

 

Stavanger-golferen åpnet med en knallsterk runde på fem under par (67), bestående av fire birdies, en eagle og en enslig bogey. Dermed leder han med ett slag over Christopher Feldborg-Nielsen (Sverige), Thomas Nørret (Danmark), Björn Pettersson (Sverige) og Birgir Hafthorsson (Island).

Tage Johansen har allerede vunnet en turnering på Nordic League tidligere i år, samt en tredjeplass. Etter fem turneringer har han en knapp ledelse over danske Peter Vejgaard på toppen av sammenlagtrankingen, der topp-5 ved sesongslutt belønnes med Challenge Tour-kortet i 2016.

Tage er ikke den eneste nordmannen som biter godt fra seg i Danmark. Tre slag bak ham deler den ferske proffen og Team Norway-kollega Kristian Krogh Johannessen (Drammen GK) syvendeplassen.   Hans beste plassering denne sesongen er hans 9. plass under Nordea Tour Winter Series Hills Open i februar.

Sondre Ronold (Stavanger GK) deler 14. plassen på en under par, mens Christian Aronsen (Miklagard) følger ytterlige ett slag bak på 23. plass.

 

Øvrige norske resultater etter første runde:

T120 - Boris Alexander Christov (+6)

T120 - Ole Berge Ramsnes

T120 - Stian Wiik Hansen

T120 - Dennis den Roover

T152 - Kenneth Svanum

 

Leaderboard


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.