Tage vant på Gecko Tour - igjen

Tage vant på Gecko Tour - igjen

(Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Eirik Tage Johansen fortsetter å overbevise på Gecko Pro Tour i Spania.

Stavanger-golferen kvalifiserte seg til Challenge Tour tidligere i år, men der er sesongstart fortsatt flere måneder unna. I mellomtiden holder han formen vedlike på den spanske minitouren Gecko Tour. Vi kan trygt konstatere at formen er intakt.

Bare en uke etter å ha vunnet på Gecko Tour på Alcaidesa Golf Club, stod Tage på toppen av pallen igjen etter avslutningsrunden av ukens Gecko-turnering på Mijas Golf Club øst for Marbella.

Det var Tages imponerende andrerunde på 63 slag som la grunnlaget for seieren. I lederball onsdag avsluttet siddisen med en solid 69-runde (-3), samtidig som hans nærmeste mostandere sviktet.

Til slutt vant han med fire slags margin, 12 under par sammenlagt.

Resultater 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.