Tage vant Team Norways internkonkurranse

Tage vant Team Norways internkonkurranse

Eirik Tage Johansen var sterkest av Team Norway-spillerne få dager før sesongstart. (Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Om noen få dager braker sesongen løs for flere av Team Norway-herrene. Denne uken ladet de opp med internkonkurranse på Lumine i Spania.

De ni Team Norway-proffene spilte Lumine Hills fra 6400 meter. En strategisk og ondulert bane ble spilt i perfekte forhold med lite vind. Det endte slik:

1. Eirik Tage Johansen -2 (74-68)

2. Elias Bertheussen +1 (72-73)

3. Christian Aronsen +4 (73-75)

4. Sondre Ronold +5 (74-75)

5. Kristian Krogh Johannessen +6 (76-74)

5. Ole Berge Ramsnes +6 (75-75)

6. Mathias Lynne Schjølberg +7 (78-73)

7. Jarand Ekeland Arnøy +11 (81-76)

8. Rachel Raastad +12 (76-82) - spilte banen fra 5800 meter.

Nordic League-turneringen Lumine Lakes Open 26. februar markerer starten på 2016-sesongen for Team Norway-gutta. 

Eirik Tage Johansen og Kristian Krogh Johannessen endte fjorårets Nordic League på topp-5 på pengelisten, og kvalifiserte seg med det til årets Challenge Tour. Der er imidlertid sesongstart fortsatt en måned unna, og begge benytter anledningen til å lade opp på Nordic League.

Tage har holdt turneringsformen ved like på den spanske minitouren Gecko Pro Tour i vinter, mens det for Kristian Krogh Johannessen sin del blir hans første turnering siden Q-School i november (med unntak av mandagskvalifiserinen til Phoenix Open for to uker siden)

Rachel Raastad spiller på sin side på LET Access Series i 2016, nest øverste nivå i Europa. Der er ikke sesongstart før i månedsskiftet mars/april.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.