Tatt en Stiansen? Da er du kvalifisert til HIO-turnering på Nordhaug!​

Tatt en Stiansen? Da er du kvalifisert til HIO-turnering på Nordhaug!

Er du en av dem som har opplevd alle golferes store drøm, og slått ballen rett i koppen? Da kan du melde deg på i Hole in one-turneringen på Nordhaug i september!

Hvert år gjøres det ca 250 hole in ones i Golf-Norge. Dersom du er en av de heldige (og dyktige) som har klart dette i 2017, er du automatisk invitert til HIO-finalen på Nordhaug Golfklubb lørdag 9. september!

For andre år på rad arrangerer Norges golfforbund og Codan forsikring landsfinale på 9-hullsbanen i Bærum.

- Nordhaug GK består av 7 par tre-hull og to par fire-hull, så sjansen for nye lykketreff er absolutt tilstede, sier Kristin Gunhildrud i NGF til Norsk Golf.
-Det blir servering og musikk på banen for å få opp stemningen, etter avsluttet spill blir det enkel servering og selvsagt premieutdeling, forteller Gunhildrud.

Påmeldingsfristen er 6. september klokken 23.59, så om du fremdeles ikke har truffet blink, har du ennå litt tid på deg!

Magnus Sveen

Magnus Sveen

Les flere av mine artikler.

Ansvarlig redaktør i Norsk Golf.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.