Tett i toppen på Europatouren

Adrian Otaegui Getty

JEVNT: Spanske Adrian Otaegui deler ledelsen med fem andre spillere før finalerunden i Tshwane Open. (Foto: Getty Images)

Hele seks spillere deler ledelsen når én runde gjenstår av Tshwane Open.

Den ukjente spanskmannen Adrian Otaegui er ni under par etter tre runder, og troner dermed på topp sammen med David Horsey, George Coetzee, Trevor Fisher Jnr, Craig Lee og Wallie Coetsee.

Det er imidlertid ikke bare disse seks som har muligheten til å vinne i Pretoria. Fra spillerne i tet skiller det bare fire slag ned til en delt 16. plass, så her er det fremdeles mange spillere som har gode seiersmuligheter.

Morten Ørum Madsen fra Danmark og Mikael Lundberg fra Sverige skal forsvare den skandinaviske stoltheten på søndagens finalerunde. Madsen deler nemlig niendeplassen på syv under par, mens Lundberg ligger på en delt 12. plass med seks under.

Ukens turnering er en såkalt "co-sanctioned event", hvilket innebærer at spillere fra både European Tour og den sørafrikanske Sunshine Tour stiller til start. De fleste av Europatour-stjernene velger ofte å stå over disse turneringene, noe som gjerne fører til at startfeltene blir en del svakere enn normalt.


LEADERBOARD
 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.