Tiger 12 bak, men gliser likevel

Tiger 12 bak, men gliser likevel

SMILET TILBAKE: Tiger Woods er stolt av hva han har fått til de siste par månedene. (Foto: Getty Images)

Tiger Woods brøt en barriere på Augusta National fredag.

 

Etter en rusten start på turneringen torsdag, var det en langt mer solid Tiger som møtte opp på andrerunden. Kun en bogey, fire birdies og 69 slag på scorekortet. 

Det har foreløpig sendt ham fra 41.- til 19. plass, to slag utenfor topp-10. Runden var hans første på 60-tallet i en major på hans 27 siste forsøk, og hans første på 60-tallet på Augusta siden avslutningsrunden i 2011.

Jeg er fortsatt med i turneringen. Jeg er 12 bak, men det er ikke mange foran meg. Alt kan skje

Tiger Woods

At han er 12 bak Jordan Spieth er han tilsynelatende ikke så bekymret over:

– Jeg er fortsatt med i turneringen. Jeg er 12 bak, men det er ikke mange foran meg. Alt kan skje. Det ble bevist i 1996, sier Woods og henviser til da Nick Faldo startet sisterunden seks slag bak Nick Faldo, men endte opp med å vinne med fem slag.

Det er ikke mange uker siden Woods sitt spill var i ruiner. Ny sving og vond rygg akkompagnert med noe som lignet chippe-yips, førte til at den Tiger vi så på TV så mer ut som en mellomhandicaper enn en med 14 majorer på samvittigheten.

Siden da har han trent fra morgen til kveld.

– Jeg er veldig stolt over hva jeg har gjort og måten jeg har klart å grave meg ut av et hull slik jeg har gjort. Jeg var på et lavpunkt i karreren, men å endre hele bevegelsen slik jeg har gjort og nå er i en posisjon hvor jeg kan hevde meg i en major er noe jeg er virkelig stolt av.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.