Tiger viser gamle takter

tiger woods getty

POSITIV TREND: Tiger Woods spiller bedre enn på lenge, og kan fremdeles melde seg på i seierskampen i The Greenbrier Classic. (Foto: Getty Images)

Tiger Woods har tidvis spilt strålende denne uken, og halvveis i The Greenbrier Classic har han i høyeste grad kontakt med teten.

Den tidligere verdenseneren har slitt kraftig så langt i årets sesong, og har ikke vært en maktfaktor i verdenstoppen på lang tid.

Mange eksperter har gått så langt som å påstå at Tiger aldri vil blande seg inn i verdenstoppen igjen, men med mye positivt så langt i The Greenbrier Classic kan det se ut til at han nå har tatt et stort steg i riktig retning.

Woods er fem under par etter to runder, og har fire slag opp til Jhonattan Vegas og Scott Langley som deler ledelsen.

I sin lange og innholdsrike karriere har Woods gjort langt mer sensasjonelle ting enn å hente inn en slik ledelse, men om han skal vinne i West Virginia blir han nødt til å luke ut noen småfeil de to siste rundene.

Samtidig som Tiger viser glimt av gammel storhet med sitt imponerende slagreportoar, gjør han nemlig kostbare feil som turneringsvinnere på dette nivået sjelden har råd til.

Med 29 av 36 greentreff så langt er det likevel lov til å ha store forventninger til helgens spill i West Virginia, og med en god tredjerunde er det ikke urealistisk å tro at Tiger kan blande seg inn i seierskampen søndag kveld.

Woods avslo for øvrig alle forespørsler om å snakke med media etter fredagens runde.


LEADERBOARD
 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.