Tigers mareritt lever videre

tiger woods getty

PÅ BÆRTUR: Tiger Woods fortsatte sin forferdelige trend og misset cutten med soleklar margin i US Open. (Foto: Getty Images)

Tiger Woods var sjanseløs i årets andre major, og med en totalscore på 16 over par havnet han nesten helt sist.

At Tiger Woods har slitt i det siste er ingen hemmelighet, men i årets US Open på Chambers Bay nådde den tidligere verdenseneren et nytt bunnivå.

Med en åpningsrunde på 80 slag, ti over par, ble det raskt tydelig at Tiger ville få en tøff uke. Andrerunden ble ikke stort bedre, og med 16 over par totalt hadde han kun to spillere bak seg på resultatlisten.

Woods omtales av mange som den beste golfspilleren gjennom tidene, men tekniske problemer og mangel på selvtillit har sendt ham inn i en tung periode som tilsynelatende aldri tar slutt.

På Chambers Bay ble han til og med slått av 15 år gamle Cole Hammer fra Texas, og golffans over hele verden fortviler nå over superstjernens ubegripelige formsvikt.

Woods selv er imidlertid helt urokkelig i sin tro, og står fast ved at svingendringene under Chris Comos veiledning er den rette veien å gå.

- Iblant må man gjøre forandringer, og det har jeg gjort nå. Jeg har gjort dette før og har slitt meg gjennom store omveltninger tidligere i karrieren. Da har jeg kommet styrket ut av det, sa han på sin pressekonferanse før turneringen startet.

Woods har tidligere uttalt at han planlegger å spille flere turneringer enn vanlig i sommer, og foreløpig er det ingenting som tyder på at dette vil forandre seg.
 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.