Tøff helg for Ventura i Tsjekkia

Tøff helg for Ventura i Tsjekkia

TUNG AVSLUTNING: Kristoffer Ventura åpnet med to gode runder på European Challenge Tour i Praha, men fikk det ikke til å stemme i helgen. (Foto: Norsk Golf)

Kristoffer Ventura (23) åpnet sterkt og klarte sin første cut som proff i Prague Golf Challenge, men raste nedover resultatlisten i helgen.

Kristoffer Ventura har nylig avsluttet collegekarrieren og blitt proff, og denne uken fikk han en sponsorinvitasjon til Challenge Tour-turneringen Prague Golf Challenge i Tsjekkia. 

Ventura startet med en stødig 71-runde torsdag, før han klinte til med 66 slag (-6) fredag morgen. Syv under par etter to runder var godt nok til en delt 10. plass, kun tre slag bak lederen.

På lørdagens "moving day" fikk han det imidlertid ikke til å stemme, og med 74 slag (+2) falt han hele 31 plasser etter en tung dag på jobben.

På søndagens finalerunde fortsatte dessverre den negative trenden. Med fire bogeys og tre birdies signerte han til slutt for 73 slag, og falt med det ytterligere 16 plasser.

Fire under par ble totalscoren etter fire runder, og med svært lave scorer ellers i feltet holdt dette kun til en delt 57. plass. 

I tillegg til denne ukens Challenge Tour-invitasjon, har Ventura tidligere fått wild cards til både PGA Tour og Web.com Tour. Prague Golf Challenge er imidlertid den første turneringen hvor vår ferskeste golfproff har fått spille alle fire runder.

RESULTATER


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.