Tre norske topp-10 i Spania

Tre norske topp-10 i Spania

(Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Kristian Krogh Johannessen ble beste nordmann i en sterk norsk uke på Nordic League.

Kristian Krogh Johannessen kvalifiserte seg i fjor høst til Challenge-touren i 2016. Krogh, i likhet med Challenge Tour-kollega Eirik Tage Johansen, har varmet opp til den nye sesongen med to turneringer på Nordic League den siste uken.

Forrige uke tok Krogh fatt på sin første turnering siden europatour-kvalifiseringen i november (med unntak av en mandagskval-runde på PGA-touren i januar).  I sesongåpningen ble det imidlertid misset cut på Krogh Johannessen - ikke den starten på året han skulle ønske seg.

Denne uken slo han derimot tilbake.

Med runder på 75, 67 og 70 slag, endte Team Norway-spilleren tre under par sammenlagt. Det holdt til fjerdeplass alene, kun to slag bak den finske vinneren, Niclas Hellberg.

To slag bak Krogh, delte Eirik Tage Johansen og Christian Aronsen 9. plassen.

Elias Bertheussen er tilbake på Nordic League etter en tung debutsesong på Challenge Tour. Etter misset cut forrige uke, endte han på 45. plass på Lumine denne uken.

Jarand E. Arnøy (+7), Mathias L. Schjølberg (+8), Ole B. Ramsnes (+10) og Kevin A. Wright (+14) har også vært i aksjon de siste dagene. De endte alle med misset cut.

Neste Nordic League-turnering, PGA Catalunya Winter Series, slår i gang 11. mars.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.