Tre norske topp-20 i Marokko

Tre norske topp-20 i Marokko

Marianne Skarpnord spilte solid i Marokko. (Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Marianne Skarpnord, Tonje Daffinrud og Celine Borge bet godt fra seg i Lalla Meryem Cup i Marokko.

Med en stabil avslutningsrunde på 70 slag, to under par,  klatret Marianne Skarpnord (Moss & Rygge GK) åtte plasser til delt 11.-plass og ble med det feltets beste norske spiller. Dette var sarpingens nest beste plassering denne sesongen, og den løfter henne akkurat opp til topp-10 på europatourens sammenlagtliste.

Før siste runde var Tonje Daffinrud (Vestfold GK) beste norske spiller på delt tolvteplass. Med en avsluttende 73-runde måtte hun ta til takke med en delt 16.-plass. Det var likevel hennes beste plassering på over et år. Daffinrud fikk selskap på 16.-plassen av sin klubbvenninne Celine Borge, som slo tilbake etter lørdagens skuffende 77-runde med solide 69 slag på søndag. 19 år gamle Borge er for øvrig inne i sin første sesong på Ladies European Tour.

Les også: De norske damene vekker oppsikt på europatouren

Dette var første gang noensinne at åtte norske spillere stilte til start i samme europatour-turnering. Madelene Stavnar, Marita Engzelius, Caroline Martens og Karoline Lund var også i aksjon denne uken, men alle misset cuten.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.