Triksekongen imponerte i Sverige

Triksekongen imponerte i Sverige

Fire bogeyer på back nine ødela vinnersjansene for Mathias Lynne Schjølberg i Sverige, men det ble likevel en topp-plassering. 

Mathias Lynne Schjølberg kjempet helt i teten i Nordic League-turneringen i Trummenäs.

Sju norske spillere var denne helgen med Trummenäs Open, men det var bare Mathias Lynne Schjølberg som klarte å blande seg helt i toppen. Med tredjeplass etter to runder og strålende spill innledningsvis så Schjølberg ut som en vinner, og ledet også turneringen etter 11 spilte hull på den siste dagen.

Fire bogeyer ødela

Dessverre sendte fire bogeyer på de siste sju hullene Oslo GK-spilleren ned fra -9 til -5, noe som ga en delt 6. plass til slutt. Samtidig satte mange andre spillere i tetkampen birdier jevnt og trutt på de siste hullene, og til slutt var Schjølberg fem slag bak vinneren, Mikael Lindberg fra Sverige.

Se leaderboardet her. 

6. plassen er Schjølbergs nest beste plassering i Nordic League, etter en delt femte plass i mars.

- Jeg spilte solid denne uken, men noen sene bogeyer sendte meg ut av tittelkampen. Tar med meg en god følelse til neste uke, skriver Schjølberg på sin Instagram-profil. 

Hvis du ikke helt husker hvem Mathias Schjølberg er, husker du ham kanskje best fra da han ble internasjonal golfkjendis på grunn av noen svært imponerende triksevideoer - noe som er årsaken til hans over 10.000 følgere på Instagram.

Aronsen nest best

Chrsitian Aronsen er den norske spilleren som ligger høyest på rankingen etter fire topp 10-plasseringer tidligere i sesongen. I Trummenäs ble han nest beste nordmann på en 14. plass, tre slag under par.

Jarand Ekeland Arnøy endte på en delt 25. plass (par), mens resten av nordmennene, Lasse Gerhardsen, Kristoffer Reitan og Anders Strand Ellingsberg misset cutten. Torbjørn Johansen trakk seg etter den første runden.

Her er Nordic Golf League-rankingen. 
(I skrivende stund ikke oppdatert etter turneringen på Trummenäs) 

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.