Tung avslutning for Bertheussen

Tung avslutning for Bertheussen

OPP OG NED: Elias Bertheussen viste lovende takter i Skottland denne uken, men fikk dessverre ingen god avslutning på turneringen. (Foto: Norsk Golf)

Elias Bertheussen maktet ikke å følge opp den forrykende tredjerunden i Scottish Hydro Challenge, og falt mange plasser på turneringens siste dag.

Europas nest beste proffer har denne uken vært i Aviemore i Skottland, hvor Scottish Hydro Challenge gikk av stabelen. Dette er en av de mest pengesterke turneringene på Challenge Tour´en, så en god plassering i det skotske høylandet kan ofte få enormt utslag på rankingen.

Elias Bertheussen var den eneste norske spilleren som stilte til start, men tilgjengjeld spilte han tidvis strålende.

Før finalerunden lå Bertehussen godt plassert på en delt niendeplass, og hadde gode muligheter til å blande seg inn i toppen med en god avslutning.

Slik ble det imidlertid ikke, for med 75 slag på finalerunden raste vårt norske Challenge-håp nedover listene. Til slutt ble det en delt 30. plass for Bertheussen, som var skuffet over egne prestasjoner søndag.

- Det er disse ukene jeg må klare å close bedre. Det var for mange baller i skogen, og for dårlig putting som var gjennomgående, konstaterte han til Norsk Golf da turneringen var ferdigspilt.

Robert Coles, Prom Meesawat og Jack Senior var likt på -16 etter 72 hull, og måtte dermed ut i omspill. Først på fjerde omspillshull ble det hele avgjort ved at Jack Senior gjorde birdie.


RESULTATER


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.