Tung avslutning for Krogh i Skottland

Tung avslutning for Krogh i Skottland

Krogh falt ut av topp-10 på sisterunden i Skottland. (Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Kristian Krogh Johannessen (Drammen GK) falt fra 9.- til 23.-plass på sisterunden av Scottish Hydro Challenge.

Krogh startet turneringen med runder på 72, 70 og 67 slag, og hadde en fin 9.-plass som utgangspunkt før søndagens fjerde og avsluttende runde på MacDonald Spey Valley GC – kun fire slag bak toppen av leaderboardet.

Dessverre var Krogh aldri i nærheten av å utfordre i toppen på sisterunden, og i stedet bevegde han seg i motsatt retning på leaderboardet. Med fire bogeys, én birdie og resten par på scorekortet dalte han ned til 23.-plass, én under par sammenlagt. 

Skotten David Law vant turneringen på elleve under par.

Jarand Ekeland Arnøy ble til slutt nummer 56 (+7) med en avsluttende 73-runde. Arnøy har hatt en blytung start på årets sesong, men har nå klart to cuter på rad – et lite skritt i riktig retning i jakten på å finne tilbake til det imponerende spillet han vartet opp med i fjor.

Krogh ligger i skrivende stund på 17.-plass på Challenge Tours pengeliste, men han kommer til å falle noen få plasser når listene oppdateres etter søndagens resultater. Det er topp-15 ved sesongslutt som sikrer europatour-kortet for 2019.

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.