Tung sesongstart på Tutta i Thailand

Tung sesongstart på Tutta i Thailand

(Foto: Getty Images)

Suzann Pettersen måtte over par i årets første runde på LPGA-touren.

Det ble ikke helt den starten på LPGA-sesongen som Suzann Pettersen hadde forespeilet. I torsdagens åpningsrunde av Honda LPGA Thailand åpnet hun med fire bogeys og ikke en eneste birdie på front nine. Bogeyen på hull 9 ble heldigvis også den siste for dagen; Tutta stoppet blødningen med årets første birdie på hull 11. Den fulgte hun opp med seks par på rad før en ny birdie på hull 18.

Dermed kom hun inn på +2 (74) og delt 51. plass. Det er åtte slag bak lederene Amy Jang (Sør-Korea) og verdenstoer Arya Jutanugarn (Thailand), som tydeligvis fortsetter der hun slapp etter fjorårets drømmesesong.

For Tutta sin del begynner det å bli en stund siden forrige seier. Den kom i juni 2015. I fjor endte hun på 22. plass på tourens pengeliste, hennes svakeste plassering på ti år. Tutta ligger nå på 19. plass på verdensrankingen.

Leaderboard Honda LPGA Thailand 

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.