Tung start for Bertheussen

Elias Bertheussen Getty

BLÅSTE BORT: Årets første turneringsrunde ble ikke slik Elias Bertheussen hadde håpet på. (Foto: Getty Images)

Elias Bertheussen sesongdebuterer i Spania denne uken, og fikk dessverre en tøff start i krevende forhold

Madeira Islands Open er en samarbeidsturnering mellom European Tour og Challenge Tour, og dette er første gang Bertheussen får prøve seg på høyeste nivå i Europa.

Grunnet ekstreme vindforhold på Madeira har turneringen blitt redusert til 36 hull, og dermed blir det ingen cut denne gangen. 

Dessverre blåste ikke ballen Bertheussens vei på årets aller første konkurransedag. Med dobbelbogey allerede på det første hullet havnet han bakpå helt fra start, og maktet aldri å hente seg inn igjen på en dag hvor mange spillere slet.

Fasiten ble til slutt en birdieløs runde med to dobbelbogeys og fire bogeys. Med åtte over par, 80 slag, ligger trønderen på en delt 139. plass og er dermed avhengig av en knallrunde for å sikre seg premiepenger. Kun 65 spillere får betalt for ukens innsats.

LEADERBOARD

 


 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.