Tutta falt av i Canada

Tutta falt av i Canada

FALT AV: Suzann Pettersen spilte seg ut av tetkampen i Canadian Pacific Women´s Open med en 74-runde lørdag. (Foto: Getty Images)

Suzann Pettersen signerte for 74 slag i Canadian Pacific Women´s Open lørdag, og falt dermed ned til en delt 28. plass.

Med 68 slag på turneringens andre runde spilte Suzann Pettersen seg inn blant de ti beste, og lå an til en topplassering i Canada.

Med to over par på moving day ødela hun imidlertid sine vinnersjanser, og ligger nå an til en plassering midt i feltet. Pettersen, som vant denne turneringen i 2009, har i realiteten ingen mulighet til å vinne denne uken og spiller nok i beste fall for å komme tilbake i topp-10.

Canadian Women’s Open er den siste turneringen på det amerikanske kontinentet før LPGA Tour 2015 avsluttes i Florida i november. Neste uke returnerer Tutta til Norge for Suzann Pro Challenge i Oslo, som i år får en ny vri.

– I år satser vi på å ta golfen til folket. Vi har lagt opp til et to timers golfrelatert show på Aker Brygge lørdag 29. august klokken 14, der overskuddet går til det viktige arbeidet Right To Play gjør, uttaler Tutta i en pressemelding denne uken.


LEADERBOARD

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.