Tutta fire bak før siste runde

Tutta fire bak før siste runde

(Foto: Getty Images)

Suzann Pettersens luke til toppen av leaderboardet økte fra ett til fire slag under «moving day» av Singapore HSBC Champions.

Tutta startet dagen på delt 3. plass, ett slag bak lederne, men har nå fire slag opp til toppen før søndagens fjerde og avsluttende runde.

Oslo-golferen var en over par ved runding, men avsluttet dagen med en bogeyfri back nine, som inkluderte to birdies. Det gir delt 5. plass, sammen med Ariya Jutanugarn, Brooke Henderson, Stacy Lewis, Chella Choi og Na Yeon Choi.

Sør-koreaneren Ha Na Jang leder på en under par.

Tutta har vunnet seks ganger i Asia tidligere, men har aldri vunnet i Singapore.

– Jeg har alltid likt meg her borte. Jeg har som mål om å vinne i alle land vi konkurrerer, så jeg har igjen et par til her i Asia, sa Tutta til Norsk Golf forrige uke.

Leaderboard 

- - -

Før turneringen

LPGA-touren har denne uken forflyttet seg til Singapore, når HSBC Women’s Champions spilles på Sentosa Golf Club. Suzann «Tutta» Pettersen gleder seg til turneringen.

- Singapore er en fantastisk by, og turneringen er alltid utfordrende, sier Tutta.

Turneringen i Thailand går ikke inn i Tuttas historiebøker.

- Jeg kom brukbart i gang, men det ble for mye unøyaktighet i alle deler av spillet. Da blir man fort en middelhavsfarer, sier Tutta.

Tutta slår ut kl. 09.10 (02.10 norsk tid) torsdag i gruppe med Cristie Kerr (USA) og So Yeon Ryu (Sør-Korea).

Etter turneringen blir det noen ukers opphold før sesongen virkelig sparkes i gang i Phoenix, Arizona.

- Første Major-turnering spilles siste helgen i mars. Jeg skal være i rute, lover Tutta

 

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.