Tutta fra ledelse til tre bak i Canada

Tutta fra ledelse til tre bak i Canada

Suzann Pettersen mistet ledelsen, men ligger fortsatt godt posisjonert. (Foto: Getty Images)

Suzann Pettersen gikk sin andre strake runde under par, men mistet ledelsen i Manulife LPGA Classic fredag.

Tutta delte førsteplassen på leaderboardet etter å ha klinket til med sin beste runde i år (-8) torsdag. Dermed skaffet hun seg et perfekt utgangspunkt for å ta sin første seier på to år. Den forrige seieren kom i nettopp denne turneringen.

Etter fredagens andre runde befinner hun seg nå på delt 10.-plass, tre slag bak lederne Lexi Thompson og Alena Sharp. Tutta gjorde fire birdies, tre bogeys og resten par på sin 71-runde (-1).

Formen hennes har vært gryende de siste ukene, og på de fem siste turneringene står hun med tre topp-10-plasseringer – med en delt 26.-plass som dårligste resultat. Hannes beste plassering så langt i år er tredjeplassen i majoren ANA Inspiration.

Juni er for øvrig ikke et dumt tidspunkt å prikke inn formen på. Om noen få uker er det duket for årets andre major, PGA Championship.

Suzann Pettersen har gjort flere endringer i teamet sitt denne sesongen. I tillegg til allerede å ha byttet caddie to ganger har hun også skiftet trener fra Butch Harmon til spanjolen Jorge Parada. 

Leaderboard


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.