Tutta i grenseland

Tutta i grenseland

PÅ GRENSEN: Suzann Pettersen fikk en tung start på turneringens første runde lørdag, men hentet seg inn. (Foto: Getty Images)

Etter første runde av Shoprite LPGA Classic ligger Suzann Pettersen akkurat på cutgrensen.

Vår aller beste damespiller fikk en marerittstart på ukens LPGA-turnering i New Jersey.

Suzann Pettersen startet førsterunden på hull 10, og treputtet på de tre første hullene. Da hun i tillegg fulgte opp den fæle puttestarten med nok en bogey, lå hun hele fire over par etter fire spilte hull.

Heldigvis klarte hun å begrense skaden, og en eagle på hennes niende hull gjorde store deler av ryddejobben på scorekortet. Til slutt kunne hun signere for 72 slag, én over par, og med det ligger og hun og vaker på cutgrensen før runde to.

Vårt største håp ligger på en delt 56. plass, seks slag bak amerikanske Morgan Pressel som leder turneringen på -5.


LEADERBOARD


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.