Tutta behandlet for skulderskade

Tutta behandlet for skulderskade

RISTET AV SKADEN: Tutta slet med skulderen før forrige ukes sesongåpning. (Foto: Getty Images)

Sikker på at det nye opplegget fungerer, men skulderen ødela.

(Ullevål/Bahamas, 04.02.2015). Suzann «Tutta» Pettersen har gjort store utskiftninger i støtteapparatet før årets sesong. Butch Harmon er engasjert som ny trener, og sammen med toppidrettsansvarlig Jon Karlsen i Norges Golfforbund skal puttingen forbedres.

- Jeg er sikker på at det nye opplegget vil gi resultater, men mirakler skjer ikke over natta. Det er hardt arbeid over tid som teller, sier Tutta.

Skulderen stivnet til mens jeg spilte en turnering med samarbeidspartnere dagen før åpningen.

Suzann Pettersen

Sesongåpningen ble ikke som håpet resultatmessig, men det har en naturlig forklaring.

I følge Tuttas manager Geir Olav Killingstad stivnet stivnet skulderen stivnet til mens hun spilte en turnering med samarbeidspartnere dagen før åpningen. Tutta hadde problemer med å gjennomføre svingen, men valgte likevel å stille til start.

Nå har hun fått behandling med trykkbølgemaskin og er klar for ny start.

I motsetning til tidligere sesonger spiller Tutta ikke den kommende turneringen i Australia. Dermed blir Pure Silk i Bahamas siste konkurranse før Tutta reiser til Thailand mot slutten av februar.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.