Tutta langt bak i årets siste major

Tutta langt bak i årets siste major

(Foto: Getty Images)

Suzann Pettersen maktet ikke å holde følge til toppen i andrerunden av Evian Championship i Frankrike. Hun ligger ti slag bak teten før siste runde.

 

Tutta startet turneringen med en solid 69-runde, men falt tilbake med en skuffende 74-runde lørdag. Oslo-spilleren startet runden solid med to birdies på de fire første hullene, men fulgte opp med fire bogeys og en dobbelbogey fra hull 6 til 15.

Med +3 for dagen falt hun til delt 46.-plass, én over par sammenlagt og ti slag bak den nye lederen, Moriya Jutanugarn fra Thailand.

Jutanugarn leder med ett slag over Ayako Uehara fra Japan og to slag over australieren Katherine Kirk.

Turneringen er blitt kortet ned fra 72 til 54 hull etter at torsdagens åpningsrunde regnet bort.

Tuttas sesong så langt har vært av det begivenhetsløse slaget. Hun har ikke vunnet siden juni 2015 og ligger «bare» på 34.-plass på LPGA-tourens pengeliste. 

Tutta vant denne turneringen i 2013. Også da ble turneringen kortet ned til tre runder.

Leaderboard 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.