Tutta langt bak i Japan

Tutta langt bak i Japan

Suzann Pettersen endte langt bak i Japan. (Foto: Getty Images)

Suzann Pettersen er tilsynelatende fortsatt et godt stykke unna å formen.

Selv om hun gikk turneringens tre runder på fire under par, holdt det bare til en skuffende 52.-plass i Toto Japan Classic i Ibaraki. Hele 66 av feltets 76 spillere endte nemlig under par, og best av alle var kineseren Shanshan Feng, som vant med to slag over hjemmehåpet Ai Suzuki.

For Tutta ble turneringen ødelagt av en score på 74 slag i åpningsrunden. Hun svarte med to 69-runder på par, men det førte ikke til noen voldsomme sprang oppover leaderboardet.

Det gjenstår nå bare to turneringer av årets LPGA-sesong, som har vært av det forglemmelige slaget for Tutta. 

Sesongen så langt består av kun fire topp-10-plasseringer på 19 turneringer, med tredjeplassen i årets første major, ANA Inspiration, som beste resultat, og i september måtte hun trekke seg fra Solheim Cup på grunn av en skade i ryggen.

Tutta ligger på 35.-plass på pengelisten. 22.-plassen hun endte på i fjor, var hennes dårligste plassering siden 2006. Hennes forrige seier kom i juni 2015.

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.