Tutta må utsette sesongstarten

Tutta må utsette sesongstarten

Suzann Pettersen spiller ikke LPGA-turneringene i Asia på grunn av «helsemessige utfordringer.». (Foto: Torbjørn Pedersen)

Suzann Pettersen skulle ha startet sesongen med LPGA Honda Classic i Thailand denne uken. I steden ble det legebesøk i Oslo.

I en mail til Norsk Golf forklarer manager Lars Gilleberg hva som er skjedd:

«På grunn av helsemessige utfordringer har Suzann valgt å dra til Oslo for å ta noen tester hos sin faste lege. Det er ikke noe alvorlig, men en viktig og riktig prioritering for henne med tanke på ett optimalt opplegg mot det langsiktige målet OL i Japan.»

Manageren skriver videre at Tuttas motivasjon er på topp etter fantastiske dager som tilskuer til Norges utrolige innsats i OL i Sør-Korea:

«Må også legge til at Suzann gleder seg til å komme igang med golf sesongen etter gode forberedelser i Orlando. Når hun faktisk starter årets sesong, er ikke lenge til, det er jeg ganske sikker på.»

Tutta spiller verken ukens LPGA-turnering i Thailand eller HSBC Women’s World Championship i Singapore 1. til 4. mars, der nesten alle de største navnene på LPGA tour deltar. Tutta står imidlertid foreløpig påmeldt til Bank of Hope Founders Cup i Phoenix, som slår i gang 15. mars.

36-åringen tar i år sikte på å slå tilbake etter en skuffende 2017-sesong, som endte i en 37.-plass på pengelisten, hennes svakeste plassering siden hun entret LPGA-sirkuset i 2006.

Les også: Tutta forbløffet over ny kølleteknologi 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.