Tutta nummer 23 på Hawaii

Tutta nummer 23 på Hawaii

(Foto: Getty Images)

LOTTE Championship på Hawaii ble ikke den helt store turneringen for Suzann Pettersen.

Til tross for 69 slag på scorekortet under "moving day" lørdag, forble luken opp til toppen på åtte slag. Dermed var hun ute av seierskampen før søndagens fjerde og avsluttende runde.

Tutta, som startet dagen på delt 17. plass, to slag utenfor topp-10, rundet av uken med en runde på par. Hun var -2 for dagen da tre hull gjenstod, men to sene bogeys gjorde at hun kom inn på 72 slag - hennes dårligste runde denne uken.

Med -5 sammenlagt måtte hun ta til takke med delt 23. plass. Hun endte 11 slag bak vinneren, Minjee Lee, fra Australia. Hun vant med ett slag over In Gee Chun fra Sør-Korea. Dette var Lees andre seier på LPGA-touren.

Tutta ligger på 20. plass på LPGA-tourens pengeliste med fire topp-12-plasseringer på syv turneringer. 

 

For første gang denne sesongen var det to norske spillere i et LPGA-startfelt. Caroline Westrup fikk muligheten til å prøve seg med de beste men misset cuten.

Neste uke reiser LPGA-touren til San Francisco og Swinging Skirts LPGA Classic. Det er foreløpig uvisst om Tutta stiller - hun spilte ikke turneringen i fjor.

Resultater 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.