Tutta på 14.-plass i Sør-Korea

Tutta på 14.-plass i Sør-Korea

Suzann Pettersen endte på en grei 14.-plass i Sør-Korea. (Foto: Getty Images)

Suzann Pettersen endte tolv slag bak i LPGA KEB Hana Bank Championship.

LPGA Tour er i gang med sin årlige Asia-turné, og Suzann Pettersen jakter fortsatt sin første seier siden 2015. Tutta har vunnet seks ganger tidligere i karrieren i Det fjerne østen, men den syvende lar fortsatt vente på seg.

Tutta startet søndagens avslutningsrunden av LPGA KEB Hana Bank Championship på delt 20.-plass etter runder på 70, 71 og 69 slag. Søndag avsluttet Oslo-spilleren med en 71-runde, bestående av tre bogeys, to birdies og en eagle på turneringens aller siste hull.

Den løftet henne opp til delt 14.-plass sammenlagt og -7 totalt. Sør-koreaneren Jin Young Ko vant på 19 under par sammenlagt, to slag foran Sung Hyun Park – også hun fra Sør-Korea.

Tuttas sesong så langt består av kun fire topp-10-plasseringer på 18 turneringer, med 3.-plassen i årets første major, ANA Inspiration, som beste resultatet.

Dermed må hun ta til takke med en foreløpig 36.-plass på pengelisten når fem turneringer gjenstår av årets LPGA-sesong. 22.-plassen hun endte på i fjor, var hennes dårligste plassering siden 2006.

Resultater

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.