Tutta på 32. plass

Tutta på 32. plass

(Foto: Getty Images)

Suzann Pettersen spilte sin første LPGA-turnering på en måned.

Tutta startet "moving day"seks slag bak teten, og var avhengig av en god tredjerunde for å melde seg inn i seierskampen. Til tross for en runde på 69 slag (-2), hennes beste runde hele uken, økte avstanden til toppen med ytterligere ett slag.

Søndag rundet hun av med en 71-runde, bestående av tre birdies, like mange bogeys og resten par. Dermed ble hun liggende på 32. plassen hun startet dagen.

Med -3 sammenlagt endte hun 11 slag bak vinneren, Aria Jutanugarn fra Thailand. Jutanugarn ble tidenes første thailandske vinner på LPGA-touren for to uker siden, og har nå vunnet igjen.

Suzann Pettersen klatrer til 29. plass på LPGA-tourens pengeliste. Hun står med tre topp-ti-plasseringer på syv turneringer. Hennes forrige seier kom i juni i fjor.

Neste turnering, LPGA Volvik Championship, spilles 26. til 29. mai.

Les også: Ny trener skal følge opp Tutta sammen med Harmon

Leaderboard


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.