Tutta på 55. plass i Malaysia

Tutta på 55. plass i Malaysia

Suzann Pettersen avsluttet sterkt, men endte langt bak i Kuala Lumpur. (Foto: Getty Images)

Suzann Pettersen avsluttet sterkt i Sime Darby LPGA Malaysia i Kuala Lumpur, men endte milevis bak toppen.

LPGA-touren er i gang med sin årlige Asia-turné i Det fjerne Østen. Første stopp var Kuala Lumpur, Suzann Pettersens første turnering siden Solheim Cup-bråket for tre uker siden.

De to første rundene henne tilbake på touren var langt fra noe hyggelig gjensyn. Etter to 77-runder var Tutta 12 under par og nær bunnen av leaderboardet. 

Lørdag slo hun tilbake med en runde på fem under par. Søndag fulgte hun opp med nok en solid runde på fire under par. Dermed klatret hun fra 63. til 55. plass, +3 sammenlagt.

Selv om det nok var langt unna den plasseringen hun hadde forespeilet, får vi håpe de to siste rundene var et tegn på hva som er i vente. Nå vender hun blikket mot Sør-Korea og LPGA Hana Bank Championship. Tutta planlegger å spille seks av årets syv siste turneringer.

Ingen kunne hanskes med amerikaneren Jessica Korda i Kuala Lumpur denne uken. Hun endte 18 under par, fire slag foran verdensener Lydia Ko og Shanshan Feng. Dette var Kordas fjerde LPGA-seier, og hennes første for sesongen.

Leaderboard 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.