Tutta på det jevne i Kina

Tutta på det jevne i Kina

Suzann Pettersen ligger fire slag bak teten etter første runde av World Ladies Championship. Det norske laget har havnet på etterskudd i najonskampen.

Suzann Pettersen åpnet med en runde på par på Mission Hills i Hainan i Kina, noe som holder til en delt 14. plass så langt. Med to birdies og like mange bogeys, har hun fire slag opp til duoen i tet, Becky Morgan og verdenstoer Inbee Park.

Tutta har gode minner fra World Ladies Championship de siste årene - i fjor endte hun på andreplass, og i 2013 vant hun turneringen, samtidig som hun og Skarpnord tok andreplassen i lagkonkurransen.

I år ble det imidlertid ingen god start i nasjonskampen: Marianne Skarpnord har vært i form de første ukene av sesongen, men måtte opp i fire over par torsdag. Det gir delt 58. plass, og 11. plass for Norge i nasjonskampen - ni slag bak lederne fra Sør-Korea.

Caroline Martens har fått wild card til turneringen, og er med som individuell utøver. Hun er plassert midt mellom Tutta og Skarpnord på delt 41. plass, to over par.

World Ladies Championship blir av mange kalt uoffisielt «lag-VM» for kvinner. Turneringen er imidlertid en invitasjonsturnering. 

Leaderboard 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.