Tutta seks bak i generalprøven

Tutta seks bak i generalprøven

GENERALPRØVE: Kia Classic er den siste turneringen før ANA Inspiration. (Foto: Getty Images)

Suzann Pettersen kom seg akkurat under par i åpningsrunden av Kia Classic, den siste turneringen før årets første major.

Tutta er i gang med oppvarmingen til neste ukes ANA Inspiration (tidligere Kraft Nabisco Championship). Etter første runde av Kia Classic i Carlsbad i California, deler hun 49. plassen.

33-åringen fra Oslo var to under par for dagen da hun kom til det avsluttende par 4-hullet, hvor hun gjorde dagens første og eneste bogey på vei til en 71-runde. Dermed har hun seks slag opp til den sør-koreanske lederen Mirim Lee.

Lee Leder med ett slag over den tidligere verdenseneren, Yani Tseng, etterfulgt av den nåværende verdenseneren Lydia Ko ytterlige ett slag bak. 

Tutta, som Norsk Golf denne uken kunne avsløre at har forlovet seg, falt mandag to plasser på verdensrankingen fra 5. til 7. plass. Hun har ikke vunnet siden oktober 2013, og 2014 var hennes første seiersløse sesong siden 2010. Hennes beste plassering på årets LPGA-tour er en 7. plass i Thailand for noen uker siden. Nylig endte hun også på tredjeplass i World Ladies Championship i Kina, som er en del av Ladies European Tour.

– Jeg synes jeg fikk ut mye bra spill i Kina, og beviser at nivået er godt nok til å vinne. Nå gjelder det bare å finne det siste ekstra giret, så blir dette riktig bra, uttalte Tutta i en pressemelding før ukens turnering.

Leaderboard


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.