Tutta seks bak før siste runde

Tutta seks bak før siste runde

(Foto: Getty Images)

Suzann Pettersen er tittelforsvarer i Manulife LPGA Classic i Ontario. Hun trenger en kanonrunde på søndag hvis hun vil vinne sin første turnering på 15 måneder.

Tutta startet moving day lørdag med en luke på seks slag opp til toppen av leaderboardet, og var avhengig av en god runde for å tette igjen luken før siste runde. Det ble en god runde, men dessverre ikke lavt nok.

Med fem birdies, en bogey og resten par, gikk hun sin laveste runde denne uken. Scorene i toppen var imidlertid like lave, så Tutta starter siste runde seks slag bak den nye lederen, Mi Hyang Lee fra Sør-Korea (-14).

Lee leder med ett slag over Hyo Joo Kim (Sør-Korea) og thailenderen Ariya Jutanugarn (Thailand), som har vært LPGA Tours beste spiller i år. Skulle hun gå til topps på søndag, vil hun ha vunnet sin tredje turnering på rad for andre gang denne sesongen.

 

Les også: Tutta om køllebyttet: – Jeg har ikke noe hastverk 

Tutta deler 17. plassen med fem andre spillere.

Leaderboard 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.