Tutta slått ut i omspill mot sør-koreaner

Tutta slått ut i omspill mot sør-koreaner

(Foto: Getty Images)

Suzann Pettersen kom ikke lenger enn andre runde i uken matchspill-turnering, Lorena Ochoa Match Play.

Tutta, ranket som nummer 20 i verden, møtte amerikaneren Katie Burnett, nummer 131 i verden, i torsdagens åpningsmatch i Mexico. Det resulterte i en 2&1-seier for Tutta – til tross for at hun gikk de 17 hullene hun rakk å spille på en over par.

 I fredagens 16-delsfinale møtte Tutta sør-koreaneren Hur Mi-jung, som ligger bare fem plasser under Tutta på verdensrankingen. Her leverte Tutta bedre golf enn i åpningsmatchen, men det var dessverre ikke nok.

Matchen vippet frem og tilbake store deler av runden, og da de var kommet til hull 17, var Tutta en ned. Da delte Tutta matchen med birdie på par 5-hullet. På hull 18 utvekslet de hver sin birdie, og dermed bar det ut i omspill.

Etter å ha delt med par på det første omspillshullet klinket Mi-jung til med eagle på det andre hullet. Dermed ble Tutta slått ut, til tross for at hun selv gjorde birdie. Tutta gikk de 20 hullene på fire under par.

Suzann Pettersen har hatt en god start på sesongen. Hun står med en andreplass og tredjeplass i sine tre siste turneringer, men jakter fortsatt sin første seier siden juni 2015.

 

Hun har gjort flere endringer i teamet sitt denne sesongen. I tillegg til å ha byttet caddie fra Duncan French til David Jones har hun også skiftet trener fra Butch Harmon til spanjolen Jorge Parada. 

Leaderboard 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.