Tutta spilte seg opp

Tutta spilte seg opp

RETT VEI: Suzann Pettersen spilte seg opp på lørdagens andrerunde. (Foto: Getty Images)

Suzann Pettersen løftet seg etter en kjedelig start i Shoprite LPGA Classic, og ligger på en delt 26. plass før siste runde.

Tutta startet denne ukens LPGA-turnering med fire bogeys på rad, men har hentet seg kraftig inn. Når én runde gjenstår i New Jersey ligger hun på par, syv slag bak lederen.

Lørdagens andrerunde inneholdt fire birdies og tre bogeys, og den solide 71-runden sendte henne opp til en delt 26. plass.

Vår største stjerne kan fremdeles skaffe seg en solid plassering med en god finalerunde, men sannsynligvis er seieren utenfor rekkevidde.

Amerikanske Morgan Pressel beholdt sin ledelse fra første dag, og med syv under par totalt leder hun med ett slag på Anna Nordqvist fra Sverige.


LEADERBOARD
 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.