Tutta spilte seg opp

Tutta spilte seg opp

AVANSERTE: Med en sterk 68-runde spilte Suzann Pettersen seg opp til en delt 8. plass i Canadian Pacific Women´s Open fredag. (Foto: Getty Images)

Suzann Pettersen spilte strålende på andre dag av Candian Pacific Women´s Open, men er avhengig av godt spill i helgen for å blande seg inn i tetstriden.

Tutta fikk ingen pangstart denne uken, men fikk virkelig sving på sakene på turneringens andre runde. Med 68 slag spilte hun seg inn blant de ti beste fredag, og har nå gode muligheter til å blande seg inn i kampen om seieren.

Vår beste damespiller vant denne turneringen i 2009, men har nå en krevende jobb foran seg for å gjenta denne bragden.

34 år gamle Candie Kung, med taiwansk-amerikansk bakgrunn, leder nemlig på 11 under par, og er med det syv slag foran Pettersen.

Canadian Women’s Open er den siste turneringen på det amerikanske kontinente før LPGA Tour 2015 avsluttes i Florida i november. Neste uke returnerer Tutta til Norge for Suzann Pro Challenge i Oslo, som i får får en ny vri.

– I år satser vi på å ta golfen til folket. Vi har lagt opp til et to timers golfrelatert show på Aker Brygge lørdag 29. august klokken 14, der overskuddet går til det viktige arbeidet Right To Play gjør, uttaler Tutta i en pressemelding denne uken.

LEADERBOARD


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.