Tutta suste opp i ledelsen

tutta getty

KANONFORM: Suzann Pettersen leverte sin andre bogeyfrie runde på rad, og deler ledelsen i Manulife LPGA Classic. (Foto: Getty Images)

Suzann Pettersen fulgte opp den gode førsterunden i Manulife LPGA Classic, og deler ledelsen på 13 under par totalt.

Tutta åpnet med en bogeyfri runde på seks under par i Canada, og utrolig nok var hun enda bedre på turneringens andre dag.

Med en 65-runde, syv under par, suste hun rett opp i ledelsen halvveis i Manulife LPGA Classic, og ser virkelig ut til å ha funnet storformen. 

Vår beste damespiller deler riktignok ledelsen med colombianske Mariajo Uribe, men i en sesong med varierende resultater er dette uansett svært oppløftende.

Tutta har nå spilt 36 hull uten å gjøre en eneste bogey, og med slik stabilitet lover det svært godt for helgen.

Oslo-spilleren har som kjent slitt med skader i år, men nå som skulderen er i orden gir hun sin nye trener Butch Harmon mye av æren for siste tids fremgang.

- Butch er den tøffeste typen jeg har rundt meg. Han pakker ikke inn noe som helst, så feedbacken er alltid veldig bra. Vi er begge svære i kjeften så det passer fint, sa hun til golfchannel.com fredag.

Tuttas beste plassering så langt i år er femteplassen i Kingsmill Championship for tre uker siden.
 


LEADERBOARD 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.