Tutta syv bak etter første runde

Tutta syv bak etter første runde

(Foto: Getty Images)

Suzann Pettersen er i Thailand, hvor hun spiller sin andre LPGA-turnering for sesongen.

Tutta er i aksjon i sin første turnering siden 6. plassen i sesongåpningen i Florida for tre uker siden.

I torsdagens første runde av Honda LPGA Thailand, åpnet hun med en score på 71 slag, en under par. Tutta kom tregt ut av portene: Hun var en over par ved runding, etter å ha gjort åtte par og en bogey.

På back nine begynte hun å få opp dampen, og gikk de åtte neste hullene på tre under par. Dessverre fullførte hun dagen med en bogey på det avsluttende par-5-hullet. Det rekker til delt 19. plass, syv slag bak lederen Lexi Thompson.  

Tutta har tilbragt de to siste ukene i hardtrening hjemme i Florida. Hun har gledet seg til å komme tilbake til Det fjerne østen, hvor hun har vunnet hele seks gange rtidligere.

– Jeg har alltid likt meg her borte. Jeg har som mål om å vinne i alle land vi konkurrerer, så jeg har igjen et par til her i Asia, sa Tutta til Norsk Golf tidligere denne uken.

Om to uker spilles invitasjonsturneringen World Ladies Championship i Kina, der Tutta har spilt de tre siste årene. I år sløyfer hun den turneringen.

– Jeg spiller denne uken, Singapore neste uke, skulle egentlig spille i Kina men reiser heller tilbake ti l statene. Etter en uke fri blir JTBC Founders Cup i Phoenx i starten av mars første turnering.

Leaderboard 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.