Tutta syv slag bak i Kina

Tutta syv slag bak i Kina

PÅ DET JEVNE: Det har ikke løsnet helt for Suzann Pettersen ennå. (Foto: Getty Images)

Suzann Pettersen ligger blant topp-10 etter halvspilt World Ladies Championship i Kina.

Tuttas andrerunde på en under par tok henne til en under sammenlagt, og fra 14.- til 10. plass på leaderboardet. Det gir syv slag opp til lederen og verdenstoer Inbee Park, som slo Tutta i lederball-duell i denne turneringen i fjor.

Da endte Oslo-golferen på andreplass. Året før vant hun turneringen, samtidig som hun og Marianne Skarpnord tok andreplassen i lagkonkurransen.

I år går det derimot tregere i nasjonskampen. Skarpnord klarte cuten med et nødskrik, og deler 47. plassen på fire over par. Norge ligger på 9. plass av totalt 18 lag, 12 slag bak Sør-Korea.

Caroline Martens har fått wild card til turneringen, og er med som individuell utøver. Hun har klatret fra 41. til 34. plass, tre over par sammenlagt.

World Ladies Championship blir av noen kalt «uoffisielt lag-VM» for kvinner. Turneringen er imidlertid en invitasjonsturnering, med et svært begrenset startfelt sammenlignet med en vanlig LPGA-turnering. World Ladies Championship er en del av Ladies European Tour.

Leaderboard


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.