Tutta topp-10 i Virginia

Tutta topp-10 i Virginia

(Foto: Getty Images)

Suzann Pettersen delte 10.-plassen da Lexi Thompson vant Kingsmill Championship med fem slag i helgen.

Suzann Pettersen avsluttet turneringen med en 67-runde, bestående av tre birdies, en eagle og én enslig bogey. Det var hennes laveste score hele uken. Med -7 sammenlagt delte hun 10.-plassen  med nummer 1, 2 og 7 i verden, Lydia Ko, So Yeon Ryo og Shanshan Feng.

Dette var Tuttas andre topp 10-plassering på syv turneringer i år.

13 slag foran henne slo Lexi Thompson tilbake med sin første seier siden skuffelsen i majoren ANA Inspiration tidligere i år, der hun mistet seieren etter et kontroversielt regelbrudd. Dette var 22-åringens åttende seier på LPGA-touren. Seierstotalen på 20 under par er den laveste i turneringens historie, ett slag foran den gamle rekorden til Annika Sörenstam.

Neste turnering på LPGA-touren starter torsdag. Da går turen til New Jersey og ShopRite LPGA Classic.

Resultater 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.