Tutta trakk seg med ryggplager

Tutta trakk seg med ryggplager

(Foto: Getty Images)

Torsdag skulle Suzann Pettersen ta fatt på Swinging Skirts LPGA Classic i San Francisco. Men ryggen ville det annerledes.

Tutta, som har startet sesongen med tre topp-10-plasseringer på sine syv første turneringer, måtte torsdag trekke seg fra sin første turnering siden april i fjor.

– Våknet opp denne morgenen med spasmer i ryggen. Jeg kommer ikke til å pegge opp denne uka, skriver hun på sin Facebook-profil.

Kinesiske Yan Jing overtar plassen til Tutta.

Det er fortsatt uvisst hvor alvorlige plagene er. Andreas Thorp, som går caddie for Beatriz Recari, tror ikke det er snakk om en seriøs skade.

– Snakket med henne på tirsdag og så henne i går. Hun virket frisk og rask og var i godt humør. Tviler på at det er noe seriøst, sier han til Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.